Oryza Rosa Damascena Anti-Aging Repair Cream

Oryza Rosa Damascena Anti-Aging Repair Cream

Bron: Zazazoo

Als beautyblogger van origine word ik nog altijd heel blij van nieuwe ontdekkingen. Soms komen ze mijn richting uit d.m.v. persberichten in de mail of verrassingen per post, maar soms ontdek je zelf ook veel moois via social media. Zo ook deze Oryza Rosa Damascena Anti-Aging Repair Cream, een super luxe crème die perfect is voor de zomer!

ORYZA ROSA DAMASCENA ANTI-AGING REPAIR CREAM

Oryza Rosa Damascena Anti-Aging Repair Cream

In de zomer snakt je huid naar hydratatie en laat dat nu net zijn wat deze luxe dag- en nachtcrème biedt. Hij geeft de huid een boost aan hydratatie doordat actieve ingrediënten zowel de bovenste als de onderste huidlagen hydrateren. Een gehydrateerde huid ziet er stralend uit, heeft die mooie natuurlijke glow en heeft een mooi volume dat uiteindelijk fijne lijntjes en rimpeltjes doet verminderen. Heel belangrijk dus! Je snapt…ik ben meteen gaan smeren met deze crème van Oryza Rosa!

Oryza Rosa Damascena Anti-Aging Repair Cream

De Oryza Rosa Damascena Anti-Aging Repair Cream is geschikt voor de droge huid, de normale huid en de gemengde huid. Ik voldoe aan het laatste, dus ik ben hier blij mee. Gevoelige huidjes kunnen deze crème beter overslaan vanwege de actieve ingrediënten, deze kunnen namelijk irritaties veroorzaken wanneer je huid hier gevoelig voor is. Wat die actieve ingrediënten dan zijn? Hyaluronzuur, pentavitin, crodamol isis (100% natuurlijk en biedt hydratatie en bescherming van de huid), buddleja stems (geeft meteen een hoge bescherming tegen fotoveroudering, voortijdige veroudering door UVA), vitamine C en E (antioxidanten) en bioglin mulberry (helpt bij het verminderen van littekens en houdt de huid glad en jong. Vermindert ouderdomsvlekken).

DE VERPAKKING

Oryza Rosa Damascena Anti-Aging Repair Cream

De formule is dus helemaal geweldig en heel erg geschikt voor mensen van mijn leeftijd (35+), waarbij fijne lijntjes toch al zichtbaar beginnen te worden. Het oog wilt natuurlijk ook wat en dat weten ze bij Oryza Rosa. Het doosje ziet er mooi uit, maar het potje jongens…dat is een waar juweeltje! Het is vierkant, doorzichtig en wit met gouden details en je krijgt er een gouden metalen spateltje bij geleverd. Hiermee kun je telkens het product uit het potje halen, om vervuiling en bacteriën door vingertoppen tegen te gaan. Superfijn en heel mooi!

DE TEXTUUR

Oryza Rosa Damascena Anti-Aging Repair Cream

De frisse textuur van deze Oryza Rosa Damascena Anti-Aging Repair Cream is heerlijk! Hij is niet te dik en niet te dun en smeert heel fijn en zacht uit over de huid. Bijkomend voordeel is dat het supersnel intrekt en het geen voelbaar laagje achterlaat. Perfect voor zowel overdag wanneer je er eventueel make-up overheen wilt aanbrengen als voor de nacht met het slapen. Een eventuele trekkerige huid knapt hier meteen van op! Het ruikt ook nog eens lekker verzorgend. Ik ben hier helemaal weg van! Het beste kun je de crème tussen je vingertoppen opwarmen om de ingrediënten te activeren. Daarna breng je het aan op een gereinigde huid en masseer je het zachtjes in. Genieten maar!

Oryza Rosa Damascena Anti-Aging Repair Cream

Deze geweldige Oryza Rosa Damascena Anti-Aging Repair Cream is voor mij echt een top ontdekking! Het product is vegan, siliconenvrij en bevat natuurlijke ingrediënten. Hij is niet heel goedkoop, maar ik vind het een goede investering voor je huid. De crème kost €72,- voor 50 ml. en is online te bestellen op www.oryzarosa.com.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Oryza Rosa Damascena Anti-Aging Repair Cream
Back to blog